25.4.2013

Muukin kaipaa keventämistä

Taisin eilen lentävässä avauksessani kirjoittaa, että aloitan Projekti Vaatekaapin toukokuun alussa. Näin ei aivan ole, sillä alun perin olin päättänyt aloittaa projektin kesäkuun alussa. Se on sekä vuodenaikojen että aikataulujen kannalta paras ratkaisu. Näköjään muukin kaipaa keventämistä kuin vaatekaappi, meinaan pää. :-D

Mutta sitä vartenhan täällä ollaan. Keventämässä oloa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Joten vaikka vaatekaappiin kurkistus saa odottaa vielä hetken, niin mikäpä estää perkaamasta sitä hieman jo nyt sekä keventämään oloa elämän muilla osa-alueilla?

Kotimme pöydälle kertyy aina epämääräisiä mainos- yms. paperipinoja, vanhoja kuitteja ja muuta sälää jonka ei tarvitsisi olla siellä. Ja kuinka monta talvitakkia sitä oikeasti yksi ihminen tarvitsee? Entä vanhoja käyntikortteja? Vanhoja leffalippuja? Kuusi vuotta vanhoja, jo maksettuja laskuja?

Miten sitä kerääkään ympärilleen niin paljon kamaa? Itsehillinnän puutetta kai, tai ihan vaan epähuomiossa tapahtuvaa hamstraamista.

2 kommenttia:

  1. Noita maksettuja laskuja ynnä muita kuitteja oon miettinyt monta kertaa, että kuinka kauan niitä kandee oikeesti säilyttää.. Äiti tais olla sitä mieltä, että joku pari vuotta on hyvä. Hmm.

    VastaaPoista
  2. Minä säilytän tiliotteita kymmenen vuotta. Lain mukaan se on aika, jolloin laskuja voi periä tms.

    VastaaPoista