24.6.2013

Project 333, Kausi 1, viikko 3

Tämä viikko ei tuonut vaatekaappiin suuria muutoksia. Sain lahjaksi kauniin kuviollisen T-paidan Islannista, jota en ole tosin vielä ehtinyt käyttämään.

Lähdimme juhannukseksi mökille, ja oli hienoa huomata miten pakkaaminen sinne sujui sutjakasti. Tiesin heti, mitä pitää ottaa mukaan ja mitä ei. Siellä ollessani käytin loppuun eräät vanhat kulahtaneet farkut, jotka tulevat nyt löytämään uuden elämän mökkishortseina. On ihana tunne päästä käyttämään vaatteita loppuun! Vielä hienompaa on se, kun niistä sitten luopuu hyvällä omallatunnolla. Näin kävi vanhoille mökkibikineilleni. Juhannuspäivänä viskasin ne kokkoon palamaan, sukulaisteni suureksi huvitukseksi. Ne olivat enää koossa pelkän pyhän hengen ja hyvän tahdon voimalla, joten oli aika päästää ne uima-asujen taivaaseen. Aina välillä pitää feministin päästä polttamaan rintaliivejä, vaikkakin vain uima-asun yläosia, eikös?

Keventämisinto on jo hiipinyt muille elämän osa-alueille. Kirjahyllymme on ainakin saanut kokea puhdistumisen ja uudelleenjärjestelyn ja katseeni alkaa jo kohdistua kylpyhuoneemme kaappiin. Kohta laitan myös Karhunpennun vaatekaapin syyniin.

Tästä taas kohti kevyempää viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti